Reflektorer av 2009

Det hände mkt roligt i mitt liv under 2009. tänkte göra en kort årskrönika såhär lite efter då jag har jobbat som en tok i december.

Braiga saker som hänt.

  • Köpte mitt barndomshem, helt underbart och jag älskar att bo på landet.
  • Köpte en underbar "liten" hund vid namn Lector
  • Sa upp mig från ett skitjobb och fick tre underbara jobb :)
  • Träffade en massa underbara människor
  • Kommit så mkt närmare min familj <3
Dåliga saker.. hmm.. har nog bara en dålig sak och ja det var ju att min älskling klantade till det en utekväll.. men vi jobbar på det och hoppas att kärleken övervinner allt.


Nytt år nya möjligheter.

Ja då har vi gåt tin i ännu ett nytt år, som invigdes med att vakna av telefonen alldeles för tidigt och dom ringer från B.A och frågar om jag kan åka till arlanda och jobba, visst säger jag och stapplar mig upp och sätter på mig arb. kläderna.. på väg in till Ua så ringer tjejen som e supersen och försovit sig med råge och säger att hon är på väg, sååå det var bara att vända om och åka hem igen. men men sånt händer och jag slipper jobba till åtta ikväll:)
Sen var jag och sambon ut med hunden i några timmar, sjukt trött och seg nu ch efter det så blev det bubbelbad <3 så mysigt. nu ska det fixas iordning och så ska vi åka till mormor och morfar på middag, sen bär det av till arlanda för att hämta mor och far som har varit på grancan en vecka.. *lyxsisar*

Året som gått då, det har hänt massor med kul och tråkigt, men nu sattsar jag på ett underbart 2010 och tror att det kommer bli ett underbart år med massa nya möjligheter.

RSS 2.0