Saknad

Japp, jag vet jag e super fjantig men jag saknar faktiskt min älskling så himla mkt, han betyder allt för mig. jag känner mig så trygg när jag är med honom, och sen så e vi lika bäng båda två så det e ju bra :P hade eg tänkt skriva om ett heeelt annat ämne men det hinner jag inte nu så det får bli ikväll om jag hinner. Nu ska jag fortsätta jobba :D

@ work

Japp, just nu håller jag på och väntar in lunchen, super hungrig så det ska bli gott med lite mat i magen. Äntligen klar med tröjorna som jag började med igår iallafall och nu efter lunch ska jag ta mig an en jacka. Idag är första dagen som det har riktigt segt, kan vara för att jag inte känner mig riktigt hundra, börjar ana att huvudvärken är tillväg tillbaka igen, vaknade i morse med en huvudvärk som hette duga, en alvedon senare började det gå över men så fick jag värsta frossan, så då tänkt jag att jag kanske hade fått feber men inte, så det var bara att tvinga iväg sig vill jobbet och jobba:) nej nu hägrar lunchen, mer mm dagen kommer senare:)

Gummistövlar

eller ngt??
Alltså gummistövlar med kilklack.. skulle ju inte direkt funka dör jag bor :P på landet med andra ord där gummistövlar är ett måste, men lite coola måste jag säga att dom är.. och ett liiitet sug efter ett par svarta har man ju kanske :P domhär gummistövlarna kommer från Have2Have.se.

Höst deppighet

Läste Aftonbladets tips på hur man ska skippa höstdeppigheten, hade ju det förra året, men jag hoppas att det var en kombination av mina vitaminbrister som ledde till det, var och tog blodprover förra veckan för att se om dom har blivit bättre så nu e man lite nervös :S dom kommer ringa under veckan och meddela domen. hoppas atat dom är bra nu.
Det hjälper ju mkt nu att vi har Lector som tvingar ut mig på promenader, det e super för jag märker att mitt humör blir mkt bättre. så det e überskönt :P
men här var deras tips iallfall och Nuu ska jag gogla vidare på en ljusterapilampa som jag ska köpa till mig själv..

Undvik att bli deppig, sexapatisk och fet under hösten. Här är 10 sätt att bli pigg i mörkret


1. SLUKA SOL. Ta lunchpromenader i solstrålarna. Stanna upp och titta mot solen så ofta du kan. Tänk lemur.

 

2. TÄND UPP. Tänd alla lampor du har på morgon och eftermiddag. Jodå, även vanliga lampor hjälper till.



3. BRÄNN BORT BLUESEN. Träning har visat sig vara effektivare än antidepressiva mediciner mot nedstämdhet. Plus – efter ett hårt pass sover du bättre.

 

4. SOV REGELBUNDET. Få ordning på dygnsrytmen - gå till sängs och kliv upp vid samma tid. Alla dagar.


5. LJUSARE FÖNSTER. Riv ner gardinerna. Flytta skrivbordet (om chefen tillåter) till fönstret för mera ljus.

 

6. RES TILL SOLEN. Barcelona, Mallis, Sharm el Sheik - höstsemester gör susen.


7. KÖP LJUSTERAPILAMPA. Bli väckt av lux, lux, lux. Tyvärr är de rätt dyra, runt 2 000 kronor kostar en bordslampa.

 

8. TERAPIA MED CHOKLAD. Kakao innehåller flavonoider som får lyckohormonerna att rusa. Epp, epp - köp sockerfritt!


9. RUSTA FÖR REGN. Gilla läget - och se det som alibi för lite uppiggande shopping. Fin regnkappa och trendiga gummistövlar gör det roligare att stega ut i rusket.


10. TESTA KBT - lär dig byta ut negativa tankar mot nya positiva. Bra böcker finns att köpa.



home alone

själv hemma ikväll igen... älsklingen var tvungen att jobba extra.. saknar honom så mkt.. humöret e inte bra just nu.. vill bara ha en kram och sitta och mysa med hjärtat mitt.. men men... ikke..
ska gå ut med hunden lite på tomten så han får kissa av sig lite sen tänker jag faktistk slänga mig i bubbelbadet..
Idag annars så har jag jobbat, kul som vanligt. men jag hade mina nya as snygga stövlar btw.. men har lagom ont i fötterna nu.. Pain..
vill att det ska vara lite kallare så jag kan ha min aas coola skor med rosa fluff... bild kommer senare :P så himla sköna och bara för att dom är så fjortis så e det sååå jag :P
nej badet kallar, så god night sleep tight and dont let the bedbugs bite

shopoholic

Idag har jag varit in till stan och dejtat med suss, supertrevligt, fyndade skor, ett par stövlar och ett par as coola gympadojjor med rosa fluff. :D och en massa kläder förstås. dyyrt, och imorgon ska jag fortsätta till ikea och handla en bäddsoffa och en fåtölj, och kanske två lampor om jag hittar några snygga.
Nu sitter jag och spanar på idol, lite lite, halft om halft.
borde fixa klart lilla hallen dock.. mene ja hur kul e det eg :P borde göras men jag har ingen ork till det idag, har tränat med lector på baksidan, i 40 minuter ca, lite lite kanske men vi har precis börjat så han tappar lätt fokus..
så nu luktar hela jag korv :P

Imorgon ska jag jobba på Dea, ska bli rätt kul tror jag, får se vilka man jobar med, men jag trivs där det e kul. men det vore nice med en fast tjänst ngnstanns... men men jag har ju inte ens börjat varit arbetslös än, har ju sån tur att jag jobbar på deas lager nu när sommarviket tog slut. så det e iallfall ngn vecka till.  Men jag håller tummarna för att jag får jobb snart., suck.. lite ledig vill man ju vara men inte hela tiden ;)

sitter och kollar på idol, och ska fika med mjölk och kärleksmums, och så har jag en tiger som sitter och tuggar mig i armen :P som jag måste busa med tydligen.

Ångest


Ångest, vill inte... orkar inte.. vet inte farför jag känner såhär bara gör det.. vaknade med känslan imorse och har inte kunnat skaka den av mig på hela dagen fast jag har försökt.. har även försökt att klura ut varför.. funkar inte bra det heller.. :( men men vad gör man.. jag tror  det har med tt göra att jag och älskligne, eller jag tycker att det känns som att vi har glidit ifrån varandra.. kanske kommit in i vardagen som dom flesta säger.. men det känns inte som vanligt.. som jag är van vid att det ska kännas när vi är tillsammans. saknar den närheten som vi har haft, nu känns det som att vi knappt tar på varandra..
nej nu måste jag försöka mig på att hitta på ngn mat...
vill inte vill inte, bludnar man tillräckligt hårt försvinner allt då??

köttmix

Ja dagens inlägg kommer handla om vad vi har haft för oss idag och den stora nyheten att Lector nu äter upp sin mat även om vi har börjat blanda i lite köttmis/vom/köttkross, vi varierar lite men dom funkar litek bra, huvudsaken är att han äter så jag e glad för det. Han har ätit jättedåligt sen vi fick honom och jag vill ju inte att han ska gå ner i kondition mer än vad han redan har gjort.
Idag var vi till vendel till älsklingens kusin och gud dotter,  hon är så underbart söt så det e ju inte till att man längtar ännu mera. men men med våran tur så känns det som att det aldrig kommer att hända.. :( Men tiden bara flög iväg medans vi var där, som vanligt tycker jag :D Sjukt ändå att man inte är där mera eftersom det bara tar ca en halvtimme genom skogen. Och det är ju som in till stan lixom. Det får vi ändra på.

Idag åkte mormor och morfar till Skottland, dom reser supermkt men det e bara kul tycker jag, det gäller att passa på medans man kan, morfar är ju inte vid den bästa hälsan tyvärr. men jag hoppas han är kvar i många år till, kan inte tänka mig att dom ska försvinna, det e ju mromor och morfar dom ska ju alltid finnas där, som mamma och pappa, dom kan ju inte bara försvinna, kommer bli helt förstörd när det händer.

Imorgon börjar min första dag som arbetslös med, får se hur det går då, men älsklingen är ju ledig med så det går nog bra, ska städa, slipa lite spackel och kanske börja måla lite, vi ska in itll stan en sväng med, funderarpå om vi ska svänga förbi ikea en snabbis och fixa en färgkod som vi vill ha.

Gottsunda sveriges nya Rosengård??

Sjukt.. Jag har en bekant som jobbar på ica nere i gottsunda centrum som e bekant med en av dom killarna i gänget som håller på och förstör i gottsunda nu. Och vet ni vad han hade sagt?? helt sjukt dethär.. Dom vill ivsa Sverige att Gottsunda är värsta platsen att leva på och att dom är VÄRST. allså seriöst... vem fasen vill känna att man är rädd i sitt eget bostadsområde?? Vill dom seriöst ha det som dom har det nere o rosengård?? tänk på följande senario lixom.
Ngn i din familj blir allvarligt skadad, ni ringer ambulansen, dom ser vilken stadsdel larmet kommer ifrån och säger nej vi kan inte hjälpa dig just nu vi måste vänta på att polisen har tid att eskotera oss dit. Och under tiden som man väntar så har din syster ellerbror mamma farmor eller farfar dött.. OCH DÅ skylls det på polisen och ambulansmännen, när det är dom själva som har satt sig i den situationen. Jag tycker att det är helt sjukt, Här tar Sverige emot flyktingar som har haft det svårt och försöker hjälpa dom, och jätte många försöker anpassa sig till samhället det vet jag men tyvärr är det dom som förstör som lyfts fram och syns. Och det är så synd.
Hur skulle det tillexempel se ut om vi nu skulle ha krig i sverige och vi imigrerar till iran/irak och försöker bygga upp ett nytt liv där, och några svenskar skulle ta och förstöra för dom andra, jag kan inte tänka mig att den iranska befolkningen i iran skulle vara lika accepterande av det som vi svenskar är för att vi är rädda för att bli kallade rasister. Det är sjukt. Jag har inget emot imigranter, absolut inte, flera av mina bekanta är från andra länder och jag tycker det är superkul och flera av dom tycker att dethär med gottsunda är helt sjukt, gottsunda är ett fantastiskt fint naturområde i Uppsala, varför förstöra det?? Och i UNT förra veckan så läste jag en artikel där dom hade frågat ngn vart föräldrarna fanns i allt dethär, och vet ni vad svaret var??? Dom hejjar på ungdomarna som håller på, men hallå vill ni hålla på och bråka och förstöra tycker jag att ni kan göra det ngn helt annan stans, åk til iran/irak och håll på där istället för att förstöra en sån fin stadsdel, som Gottsunda faktiskt är bakom alla bråk och bränder.
Och vet ni en till sjuk sak, en bekant frågade ett gäng ungdomar som stod och kollade på ngn bilbrand varför dom höll på, vet ni vad dom svarade.. ?? vi vill att polisen ska komma hit... mene... dumt att ringa dom då, nej vi sätter eld på grannens bil ist... logiskt.. ska sätta eld på min grannes bil nästa gång jag vill att polisen ska komma över på en kopp kaffe och bullar.



Mörkrädd och varulvar

Ja jag säger då det det är inte alltid lätt att bo på läandet, jag älskar det men jag e fan så mörkrädd, när inte hjärtat hemma så måste jag ha lampan tänd, och jag får sjuk hjärtklappning när jag ser en varulvsrulle för jag e livrädd för dom, skitfjantigt jag vet, men det e fan min gamla grannes fel som berättade så jävla snuskiga historier så man fasen inte kunde sova om nätterna. Skyller aaaaalllt på honom :P
sååå nu sitter jag här och har hjärtklappning efter att ha spanat lite på gingers tail som jag tyckte var svinsnuskig när jag var liten, mene nu var den inte så snuskig men jag får fortfarande hjärtklappning, men men det får jag väl leva med, det e bara jobbigt och jag fasar inför vintern när jag måste gå ut med hunden sjalv på promenader.... scarry....

Första inlägget

Japps, då var det dags för det första inlägget då :D
idag var jag hemma från jobbet, världens huvudvärk OCH när jag vaknade så var mina fingrar toksvullna, fattar inte hade ont i lederna, sådär som man har när man är riktigt sjuk. så jag hoppas att jag inte blir det. Skulle ju vara hemskt med att få en släng av influensan i domhär tiderna.

En bekant bröt ihop igår, jättehemskt, hon hade fått missfall, och var i vecka 14 nu, men fostret hade dött i vecka 7 men att hennes kropp inte uppfattat det då hon hade fortsatt utvecklats. hemskt, så iallfall i fredags så var dom på ultraljud och då såg dom ju att fostret inte levde längre. Så idag är hon på sjukjuset för att göra abort, sjukt jobbigt när man inte känner personen så bra och se dom bryta ihop, man vet ju liksom inte hur man ska bete sig, det e ju super hemst, jag hoppas verkligen inte att jag kommer vara med om det.

Fast å andra sidan så fungerar ju det inge vidare för oss. jag och min sambo har försökt att bli gravida i över ett år nu, men det går inge vidare, men det kommer väl säkert när man e redo. Så iallfall bestämde vi oss för att köpa en hund istället, så nu här vi stolta ägare till en Estrela Mountaindog eller Cao Da Serra Da Estrela som dom egentligen heter. Han är helt underbar vår lilla Lector, eller ja han e inte så liten, två år och 50kg fluffis :D

ÅÅÅ Så kul med en gammal granne ska flytta tillbaka igen, hoon har haft sitt hus uthyrt då hon bott nere i skåne ett tag men ska nu flytta tillbaka, huuuur kul som helst!!! I LIKE!!

Nu har vi lagt klart golvet i "hela" huset med, blev supersnyggt, sååå nu e det bara att ta ner tarpet, spakla köpa förg och måla hela huset istället. men men det kommer är det kommer vi tar lite i taget. Bilder kommer lite senare när jag orkar koppla in kameran och hårddisken i datorn :P

RSS 2.0