Ursäkta om jag är grinig

men ibland blir jag så himla irriterad på J. Här går jag och lägger flera tusen på diverse behandlingar så att vi ska kunna bli med barn och sen när man äntligen efter ett halvår utan ÄL äntligen har skiten DÅ VILL MAN INTE!!!! Det kunde man ha tänkt på tidigare, blir så jävla less, är så irriterad att jag inte kan sova, fan helvete det kan man ju ha kläckt ur sig lite tidigare, det är lixom EN dag det handlar om ska det vara så jävla svårt att säga, nej älskling jag vill inte....

LOVE

Älskar denhär låten.. Takida. Was it I?



Dagens outfit ...

20110621482 (MMS)

Dagens outfit tunika från hillevi of sweden och leggings från geena


Omhäng på rean idag med bästa cillan. Gick...

20110620480 (MMS)

Omhäng på rean idag med bästa cillan. Gick hur bra som helst tycker jag och det blev bra, här har ni bilder på ett av ställen. Sen var linda och bianca in på fika, söttjejen. Denhär veckan jobbar älsklingen natt vilket betyder antingen att jag kör i den kreativa andan när jag kommer hem eller så slår jag på en film och somnar i soffan :) lite sugen på att testa den nya glassmaskinen dock men vi får se.


Dagens outfit

20110620478 (MMS)

Dagens outfit


Var till ikea en sväng igår för att kolla ...

20110618477 (MMS)

Var till ikea en sväng igår för att kolla lite och hittade ett nytt sovrum, så kan det bli, bara att slänga ut malmstommen med tillhörande nattduksbord på blocket och byta lite. Hittade även en ny servis som ska inhandlas då vg tröttnat på den gamla som är lite trasig och saknar delar.


Fertilitest té

Ja nu ska jag prova ngt nytt, igen i vår kamp att  bli med barn jag ska testa ett Fertilitets té, beställde idag och ska få hem det i veckan, spännande :D hoppas att det fungerar, vart så osäker nu när jag har hittat en akupunkturklinik som specialiserar sig på akupunktur mot barnlöshet i Uppsala, funderar fram och tillbaka om jag ska byta eller inte, Pan är ju väldigt känd och många bekanta och bekantas bekanta har gått till honom och fått hjälp, dock ingen som jag känner med mina "problem" men alla dom är så supernöjda med honom, jag ska ge det över sommaren har jag tänkt sen testar jag det andra stället som heter bisticket :D sött, men det är iallfall därifrån jag har betällt fertilitest té.


FertiliTea är baserat på helt naturliga ingredienser. Varje ingrediens har valts ut noga för att stödja fertilitet och främja reproduktionen och öka dina chanser att bli gravid. FertiliTea levereras i en återförslutningsbar påse, som är lufttät och fuktsäkrad för att bibehålla teéts fräschör. Ingredienserna i FertilitTea är organiska och av högsta kvalité. FertiliTea innehåller inga konserveringsmedel eller andra tillsatser.

finns att beställa hos : http://www.fertilityshop.se/

 

Är det ngn som har provas så är jag hemskt nyfiken på hur det funkade för dig ??


Nos mot nos, lector och nilla tycker fåren...

20110616464 (MMS)

Nos mot nos, lector och nilla tycker fåren hemma är så spännande, och det verkar vara ömsesidigt. <3


Dagens outfit. Linne från street one och b...

20110617475 (MMS)

Dagens outfit. Linne från street one och byxor från vila


Gårdagens onödigaste köp, en underbar dopk...

20110616462 (MMS)

Gårdagens onödigaste köp, en underbar dopklänning med tillhörande mössa från kapahl. Blir vi gravida så vet jag att jag kommer ångra mig som 17 om jag inte köpte den. I västa fall så får jag väl sälja den på tradera sen om det inte kommer bli ngt, inte mer med det. :) men vi får hålla tummarna att man kan få användning av den själv nästa år.


Mitt försök att bli blond igen tar väldigt...

20110614454 (MMS)

Mitt försök att bli blond igen tar väldigt lång tid, nu är det jordgubbsblond som färgen så vackert hette, blir väldigt orangerött på bild men det är det inte när man kollar på det i irl. :) så nu lär jag vänta ett tag innan jag lägger i nästa färg. Ska nog boka in ett besök hos frissan med.


Omskyltningar i butiken






Så det var det jag gjort under dagen
:)

Akupunktur mot barnlöshet

Idag har jag varit på mitt första besök hos Pan´s kinesiska klinik i Uppsala.
Vilken underbar människa måste jag bara säga, jag kom dit 30 min före beställd tid och han tog in mig på en gång, först satt vi på hans kontor, jag fick skriva ner mina adressupgifterr och telefon nr.
Sen kom det spännande att ställa diagnosen, vilket han gör genom att kolla på tungan, lite svårt att inte skratta men jag lyckades hålla mig och man kände sig lagom fjantig :P
Han kollar på tungan och förklarar för mig att jag jobbar mkt och tänker mkt på nätterna, jag sover dåligt och vissa dagar så vet jag inte hur jag ska orka ta mig upp ur sängen, vilket stämmer in totalt!
Sen berättar han att jag är kall i magen, äggstockarna fryser som han sa :) och att mina kvinligheter inte fungerar som dom ska, sen var det matsmältningen som påverkades, det gick sakta och att jag producerar för lite röda blodkroppar, det var därför som jag var så trött jämt, jag har inte tillräckligt med blod i kroppen. :S
Så efter det fick jag förklara varför jag var där, kan han fixa allt annat med är det underbart men just barnlösheten som jag vill ha hjälp med och han sa: jag fixar bra ägg till dig så jobbar ni mkt när du har ägglossning nästa gång :P men fram tills dess skulle vi ta det lugnt i sängen, charmigt när svenskan är lite på sniskan :D
Sen var det dags för akupunkturen, fick nålar i benen, fötterna magen armarna och pannan. det sjuka är att när jag fick nålarna i magen så vart jag iskall runt magen, så nog fasen kände jag att jag var fyssen i magen alltid :D
sen fick jag nålar på ryggen och nacken, och vacumkoppar. och sen masserades magen och ryggen.
Hela behandligen tog 1h 30min och gick loss på 420kr, inte farligt alls. Jag känner mig avslappnad och lugn och nu en timme senare så känner jag mig faktiskt kall runt magen fortfarande. hoppas det går över snart.
Ny tid bokades till den 15 juni så skulle vi hoppas på ett plus vid nästa ikke mens :)
Nu ska det bakas klart det sista med jordgubbstårtan, lägger ut recept lite senare.

RSS 2.0