Nära nära

inatt kunde jag inte sova.. vaknade halv tre och behövde springa upp på toa.. suck.. trött på det nu... men sen när jag lade mig igen började jag må illa... usch och då e det så otroligt svårt att somna om... så jag var väl vaken hela natten och funderade och tänkte på framtiden.
På söndag vid 18,00 tiden har jag BIM så nästa vecka hoppas jag på att kunna plussa lite :D skulle vara så jäkla skoj.. :D *längtar*
idag har jag jobbat på gunnars hund och katt, det har gått jättebra har haft ûberkul
supertrevliga kunder och supertrevlig kollega. :D

nej nu ska jag ta på mig regnstället och gå en liten prommis med hundarna.
have a nice day

Tiger spanar ut över ägorna :)

Tiger är god.. tror han iallfall.. :)spanar ut över

Snart är det dags : )

På söndag är det dags :) BIM, :) spännande.
Lite hoppas man ju eftersom vi har pergotime denna månad, första månaden med pergotime. så man lär ju bli besviken opm mensen kommer på söndag.
Ihår hade jag ju trädgårdsarbetes dag, vilket jag absolut känner i ryggen idag, vi fällde fyra träd i vintras, behöll ett som vi har styckat upp eller vad man säger :) hehe lät som om det var ngt slaktat djur men ikke, en björk, som behövdes flyttas så att inte mossan(gräsmattan) blir dålig, försökte kratta bort spån från gräsmattan med mene det var fasen inte lätt, så då tömde jag komposten istället.
så idag är ryggen halvpaj, och jag har haft en städ och bakdag. tycker jag var riktigt duktig, städade huset tog ca 3h sen bakade jag i två-tre timmar, Det blev

Kokostoppar, kokostosca och fluffig kaka med passionfruktsglasyr.

Riktigt gott, en bagare måste ju smaka på bakverken innan dom kan serveras till gäster :P
ikväll kommer mamma och pappa för lite fika och spaning av dekleration. får se om pappsen tycker att han kan ta ngt fikabröd då han tydligen har bestämt sig för att banta *knas*

Underbara ägglossningsvärk

<eller ngt.. :) men det började i onsdags och det borde vara slut med värk nu tycker man, nu börjar vi den lååånga väntan på att mensen inte ska komma om två veckor, jag som vill veta nu hur det har blivit. Igår var vi hem till älsklingens guddotter hon är ju så underbar, det skulle ju inte vara helt fel att ha en blond liten prinsessa springandes här hemma :)

Hormonbehandling

Japps nu har vi börjat en undersökning. spännande, så nu har jag hormonbehandlats, var på ultraljud i tisdags och det visade att jag har ägglossning från båda äggstockarna nu så det fanns en liten "risk" för tvillingar, fast det struntar vi i vi vill bara att det ska bli barn :) blir det tvillingar är väl bara det ett plus?? mysigt så nu när jag har haft ägglossningen så går man ju bara och väntar på att det ska gå två veckor så att man vet om mensen kommer eller ej. och det är en lååång väntan. men ja det ska bli superkul och nu vill vi verkligen att det ska bli ngt, vi har ju försökt i två år, får jag mens denna månad iallfall skulle vi testa med hormonbehandling ngn gång till innan man gör en insemination. men det skulle ju vara nice om det ville fungera av sig självt.
Det är iallfall inte ngt fel på ngn av oss, så mkt är konstaterat.
Så nu håller vi tummarna på att jag inte får ngn mens om två veckor :)

RSS 2.0