Förlovning

Vi har passat på att förlova oss med :) här kommer en bild på de fina ringarna

och vigselringer blir såhääär fin


Åhh vad jag längtar tills jag får den godbiten på handen :D

Tiara

Ja man gifter ju sig bara en gång och då tusan ska jag ha en tiara :)
denna gillade jag skarpt :D

fiiin :D

Reproduktionscentrum

Hmmpf.. skulle ringa idag och boka in en tid mene ikke missade båda tiderna för bokning, imorgon måste jag komma ihåg det, det e ju inte direkt ngt man vill göra på jobbet så alla hör att man måste gå dit för att man inte fungerar som man ska.
Spännande spännande, vi går ju in i en fas när jag ska få hormonsprutor och så ska vi insemineras, hoppas att det klaffar så att jag kan göra det denhär månaden, vi vill ju verkligen att det ska bli en liten bebis här hemma.
så här sitter jag nu och längtar och längtar :)
igår mådde jag ju inge vidare så då sa alla på jobbet att jag var gravid, trött så in i bomben , svullen mage som tusan och träningsvärk i höfterna, utan att ha tränat på flera dagar :) så idag är det lugnt ingen svullen magen men fortfarande träningsvärk i höfterna så det ser lite roligt ut när man skruttar runt på promenaderna med hundarna :) haha grannarna lär ju tro att jag e knäpp :P men den bjuder jag påååå

Ledig dag.

Åhh underbara lediga dag, trodd eju inte att jag var ledig idag och det är sååååå skönt :) njuter riktigt ordentligt :)
Har kollat tre avsnitt av TRUE BLOOD underbaaart :D Läser ju böckerna och jag kan ju säga att nu är böckerna och serien inge lika längre men det e grymt spännande ändååå, har bara tre böcker kvar av sookie stackhous böckerna, undrar jag vad jag ska läsa sen..
Har börjat läsa alla böcker på engelska för att träna upp den, det behövs verkligen kan man säga, även om jag har lätt för språket som sådant så behövs det tränas.
Och nu sitter och och kliar mig i huvudet och funderar på vad jag ska skriva till mitt fadderbarn. Vad skriverman till sitt första fadderbarn egentligen, har skrivit lite vad jag gör hur vi bor om katter och hundar, ja sen då?? tänkte skicka med lite bilder med på oss och alla djuren och kanske ngt kort på hur vi bor, hoppas att det uppskattas iallfall.
Har städat lite haft flugmasakern hemma, det e sjuuukt mkt flugor här sedan bonden i veckan gödslade åkrarna runtomkring med kodynga... nu har iallfall doften försvunnit och ersätts av flugor. det e som pest eller kolera typ, doften gör ju att man tappar aptiten totalt, medans flugorna irriterar en som fasen, alltså vi snackar inte några enstaka flugor utan ca 100st och vare gång man öppnbar dörren så flyger fanskapen in så efter idag har vi kanske bara ett femtiotal flugor inne... :P livet på landet :D

RSS 2.0