En heeelt vanlig dag.

idag var jag ut och sprang på morgonen, så skönt, har dock införskaffat en tränings bh för det behövs när man börjar komma igång.
vi har varit och storhandlat på ica maxi och proppat frysen full... behöver nog inte handla på ett halvår känns det som, går inte in ngt mera alls, men det e så det ska vara :D
har lagt en kyckling i marinad med, nytt recept så vi får e imorgon hur det smakar det bliir : Grillad kyckling marinerad i vitlök, chili och citronsaft. låter ju underbart gott iallfall..
ikväll ska vi hem till mor och far och grilla och passa på att fira mors dag i förväg.


VuL

Japps på fredag är det dags för nästa behandling i vårt steg att bli med barn, jag ska åka till akkis och göra ett VuL för att se så att äggstockarna är okej, sen är det dags för de röda dagarna och sen ha nedräkning tills jag har ÄL och då blir det in till akkis igen och göra en insemination, spännande.. det ska bli spännande, första försöket med insemination så jag hoppas att det räcker med ett försök.
Sitter och spanar på vad man vill ha till barnrummet, har världens planer :) ska försöka få tag på en overhead och börja måla lite på väggen som ska bli barnrum senare, funderar på vilka färger man ska ha, finns så mkt fina färger sen vill man ju veta om det är pojke eller tjej så man kan göra det fint.
Inatt drömde jag att vi hade en underbar liten dotter :) blond med prinsesslockar som sprang runt och busade på sommaren, underbart, vad jag längtar.

XoXo

Twilight Movie Night på SF Bio.

Alltså som stoort fan av böckerna så känns detta som ett måste :) filmerna är inte riktigt lika bra, tycker jag men det finns mkt fint att titta på i filmerna :P

http://www.sf.se/filmer/film/3046016/Twilight-Movie-Night

Jobbdagar

Ja ni har jag gått igenom två jobbdagar, man blir lite less på jobbet men men ska iallfall maila handels lite senare och så får vi se vad som händer. Åldersdiskriminering är INTE okej. och att skylla på att vi är så många unga i personalen jag vet inte jag räknar mig inte som ung längre med mina 26 år och sen är det två tjejer till som e yngre än mig sen är resten av 10 pers ÖVER 30, och de flesta ligger på 50år, så men vill dom vara en tantbutik så visst jag söker mig efter ett nytt helgjobb för det behövs alltid överallt.

XoXo

Bröllopsklänning

Ja då börjar man spana lite eftersom den klänning jag ville ha från början blev tagen av en annan brud i helgen så har jag börjat spana på ngn ny och denna tycker jag inte vara så pjåkig, rent utsagt underbar




Gillar skarp snörningen i bak


Underbart vackert det var dethär jag föll för. åhhhhh

Barn namn

Ja vi planerar ju att förhoppningsvis bli med barn innan årets slut så vi har börjat fundera på barn namn.. sååå svårt och så mkt att välja ibland..

Tjejnamn:
  • Izabella
  • Sookie
  • Rosalie
  • Alexandra
  • Jennifer

Killnamn:

  • Henrik
  • Edward
  • William
  • Alexander
Vilket namn tycker ni är det finaste??

Godistajm

ÅHhhh sommarens favoritgodis har landat i form av en underbar polly påse <3


Badtajm

Japps igår var det ju dax att slänga av sig vinterpälsen för ett bad, underbart var det och såhär såg det ut :)


jag och lector simmar tillsammans, han gillade INTE när jag döck under vattnet och "försvann" :P


Några sekunder innan doppet :) står och väntar in den underbara solen som döljde sig bakom ett moln.

Dagens outfit


Bara älskar denna klänning från VILA <3

I ett garage

på stan hittade jag denna skyllt :)

så min fråga är hur sjutton röker jag garaget :P

Underbara soldag

Helt underbar dag i solen har jag haft, älsklingen har jobbat natt så han sov till kl 15 och då ville jag inte vara inne med hundarna så att dom väcker honom, så vi har varit ute och underhållit oss i 6 timmar så nu är dom heeeelt slut :)
vilket jag tycker e skönt, men snart är det dags att promenera ut igen :)


nu ska det fixas till så ska vi bege oss hem till älsklingens systeryster som fyllde 30 igår :)

XoXo

Åldersdiskriminerad

Ja det är inte varje dag som man blir åldersdiskriminerad, men idag var en sån dag, jobbar ju extra på en klädbutik och nu är det ett vik som öppnar sig om en månad, jag sa att jag var intresserad men tydligen är jag för ung.. hallå jag är 26år hur sjutton kan jag vara för ung för ett vik?? Så uppskattad är ju inte ngt man känner att man är just nu på jobbet, så jag ska börja söka mig efter ett annat jobb, jag menar hur svårt kan det vara att ragga upp ett nytt helgjobb?? Så avancerat ska det inte vara och jag hörde idag att det är en tjänst som öppnar upp i en annan butik som jag hade min praktik på när jag gick i skolan sååå jag håller tummarna för det :)


Det var en gång..

en tjej som hade otur och fick mensen förra månaden igen, trotts pergotime, men inte ger jag upp för det för nästa månad ska vi få insimineras :) då har man ännu högre förhoppningar, nästa fredag ska jag upp på akkis och göra ett VuL så jag håller tummarna, då blir det ett marsbarn om det vill ta sig och det hoppas vi att det gör :)
ihelgen annars så var jag och älsklingen på bröllop. super fint blir inte lite sugen :) lite bilder från det

sötaste brudtärnan Nathalie <3


Jag och älsklingen



svårt att tävla mot favvotjejen och gudbarnet dock :) <3

ha en underbart solig dag idag
XoXo


RSS 2.0