Förlovning... ??

Jaha så sa jag til älsklingen.. ringarna är ditt ansvar, du gör det när du känner det e dax... hoppas att han underförstått förstår att jag vill ha en riktigt movieengagement, röda rosor romantik osv osv, som det e på film helt enkelt. <3 <3 hoppas hoppas, vill ju inte att han ska vänta alldeles för länge.. om han bara kunde läsa tankar :P

Underbara sol

Idag är det stååålande sol ute vilket betyder aqatt vi har gått långprommis med hundarna och varit ute mesta delen av dagen. har precis kommit in från att hah skottat snö från altantaket... igen... men att det är sol idag så är det heeelt okej :D
Ikväll ska jag laga kasslergryta, det e sååå underbart gott. längtar redan. Älsklingen är och besiktar bilen och den gick igenom :D tjoho då har man bil ett år till hehe men det e ju en ny bil så satans om den inte hade gått igenom.
Sitter här och är enormt sugen på vaniljmilkshake men närmaste ställe e tre mil bort och jag är alldeles för lat för att åka in och bara köpa en milkshake, får ta en imorgon innan jag börjar jobbet:)
//XOXO

Karlar kommer man...

någonsin förstå sig på dom??
Alltså det paret jag prataqde om tidigare, fär han var otrogen osv och dom väntar sitt andra barn, han har inte fått bestämma ngn av gångerna att han vill ha barn hon har bara "blivit" gravid, hur nu det händer ;) men iallfall, NU ska dom köpa hund oxå, jag menar herre gud och det var hans förslag, har man det inte bra och är otrogen  mellan varven ska man verkligen sylta in sig ännumera än vad man redan är?? Bara en tanke från mitt håll, men vad vet jag, Jag tror bara att barn Aldrig är lösningen när man har det svårt och så och då verkligen inte två barn OCH en hund på det.. det är bäddat för katastrof, MEN det är en katastrof som jag kommer hålla mig vääääldigt långt ifrån iallfall..

//XOXO

Kärleksmix

Hjälp mig vinna lite pengar för att kunna betala av krediter och skulder.
Rösta på mitt bidrag:
http://hundratusen.nu/#/mix/XXED

// XOXO

RSS 2.0