Jobbvecka på Gunnars

Japps jobbveckan började bra sålde på de första kunderna klös mat och sand och leksaker för 2100kr och då hade dom fått 300kr i rabbatt :)
Det tycker jag e duktigt och det lär bli en glass till att fira det sen på fikat :D
Underbart väder är det med såklart när man jobbar :)

Har tagit tag i mig själv och tvingar mig att springa 4,5km varje dag, bara 20 dagar kvar nu innan det blir en vanesak.
imorse ville jag inte alls gå upp kan jag säga men 06,30 var man ute och sprang 4km. *klapp på axeln*

Bordsdekorationer

Funderade faktiskt bara på att göra så enkelt att man kan fixa mkt själv och detta tyckte jag var en underbar idé
ska bara komma på vad vi ska ha för färgtema på bröllopet så blir rosorna i samma färg som det.

små glas eller som detta faktistk är ljushållare från ikea :P

ååååhhhh man blir suuugen :D

Sitter och spanar bröllopsklänningar... i know.. finns hur mkt som helt, underbart, tänkte ju först att jag skulle ha en stor klänning men så ångrade jag mig eftersom jag är så kort så skulle det bli snyggare med en snävare klänning så man inte ser så ihopkrympt ut men men dessa har jag spanat på idag och dom kommer från :  http://www.annsfbk.se


Denna har jag spanat på några gånger :P


Gillade även denna OCH den var på rea nu, 2500 bara :P


Såg så underbart prinsessig ut :) så den gillades med


Det var ju ngt sånthär jag tänkte mig egentligen.. hoppar mtk fram och tillbaka...


Ännu en snygg lite snävare kläning :)


Den här såg så underbart romantisk ut och liknar lite den första klänningen som jag gillade.

Så beslutsångest or what, haha sitter och planerar bröllopet fast man inte är förlovad än men faktiskt så gillar både jag och hjärtat att planera lite framåt :)


Undersökningen

Har ju helt glömt bort att skriva om HyCoSy-undersökningen jag var på oich hur det kändes..
shit vad nervös jag var, tog två stycken lugnande naturläkemedelstabletter innan jag gick dit för att lugna ner mig :P
väl där så får man ett stolpiller med bedövning, kommer ej ihåg vad det hette.  vänta i 20 minuter sen kommer man in och dom gör ett vanligt VuL först för att se så att allt är okej innan dom börjar.
Jag hade hjärtat med mig och tur var det, skönt att ha hans stöd där.
Och shit vad det kändes, svårt att beskriva men om ni har haft mensvärk som varit så kraftig att ni bara har behövt huka er ner för att kurra ihop er eller ligga i sängen io fosterställning och bara längta till värken går över...
så kändes det som den värsta mensvärken ever... och kryddan på moset var väl när den ena sköterskan står och trycker ner magen och säger att jag spänner mig lite så det vore bra om jag kunde slappna av... lätt för henne att säga men jag försökte slappna av och kramade hjärtast hand lite hårdare så han fick ont i handen.. haha lilla hjärtat, hur ska det då gå under förlossningen sen :P
Allt såg iallfall bra ut och eftersom labbet har sommarstängt så kommer det inte att hända ngt för ens i augusti... låååång väntan men vi kanske lyckas bli gravida på egen hand. *hoppas*
Fast jag skulle ju hemskt gärna vilja ha tvillingar <3


Man blir rädd

Det var ett tag sen jag skrev nu skäms på mig :) Men jag satt och läste en kompis blogg och jag måste säga att man blir lite rädd och orolig.
Du är värd mkt bättre gumman man ska inte behöva gå och må dåligt, och definitift inte behöva vara i ett förhållande där den ena parten inte är kär i en.
Visst det har inte gått så långt i n i ert förhållande så men kär brukar man vara från början det är inget man blir senare, visst det kan vara så och många som säger att kärleken kan växa fram men det verkar inte som om han är den som tycker att du är rätt för honom.
Från mina ögon sett så trycker han bara ner en väldigt fin och underbar människa som jag vet att många saknar. Tycker att det verkar som att du aldrig blir bra nog för honom i hans ögon och det tycker jag är helt fel. Du ska vara den du är och gillar han det inte så är det hans problem.
De flesta säger att du har förändrats sen du träffade honom och först ville jag väl inte hålla med men nu gör jag det, och han har inte förändrat dig till det bra sättet.
Du som alltid var stark och velat följa med ut på saker, nu får man inte svar längre på sms och du vill inte följa med ut, eller så e det han som inte vill det eller att du är så osäker på honom att du inte vågar... tråkigt..
Man ska aldrig behöva bli nedtryckt så det e bara så jag ser det.
Är han inte kär i dig så låt det inte gå längre sparka ut honom för du kommer att må mkt bättre av det själv än att om ett år ta tag i trasslet som han kommer att lämna bakom dig.
Jag vet att det kan kännas skitjobbigt att bli "ensam" men man blir så himla stark som människa och lär sig tycka om sig själv på ett helt annat vis man blir så mkt starkare och du är värd ngn som älskar dig och sätter dig på en pedistal, som ser på dig och man kan se hur han ser på dig med all kärlek som han har. Det ser man inte på J och det tror jag inte att man kommer göra.
Du är värd bättre. var stark.

RSS 2.0