hur förbannat jävla

svårt ska det vara att få bli gravid jag bara undrar, man blir så ledsen när alla bara pooops så är dom gravida och här går vi och kämpar satan månad ut och månad in år utt och år in...  :(

Änglar finns

Ja helt underbart, kommer ju bli "arbetslös" i Januari, kommer bara ha fasta helger kvar då och så har jag funderat fram och tillbaka hur jag vill göra och vad jag ska göra, skickat in intresse anmälningar til företagsekonom utbildningar osv, men nu har jag hittat vad jag vill bli när jag blir stor.
Djurintresset är ju stort och jag har nästan ett litet zoo här hemma nu med fyra katter två hundar och två kaniner :) och har dessutom jobbat i fackbutik för djur sedan 2005. så jag började fundera på  vad jag skulle kunna jobba med inom det. och starta en egen zoobutik blir väldans dyrt och det kapitalet har jag tyvärr inte så jag snubblade över en hundfrissörs utbildning, kan det bli mera underbart, så i januari förhoppningsvis så börjar jag grundkursen på två veckor, då kommer jag efter 80h kunna:

Badning , föning och tovutredning av olika typer av pälsar
  • Nerrakning och nedstrippning ( nerplockning av strävhåriga pälsar )
  • Göra fina tassar och huvuden på dina nerklippta hundar
  • Rakning av tassar och nos på pudel och klippning av mössa och svans
  • Redskapsteori - vad heter redskapen,vad har jag dem till och hur använder jag dem
  • Ergonomi,prissättning av mitt arbete
  • Var köper jag utrustningen till bästa pris och vad behöver jag för att komma igång

basen helt enkelt och kan redan då börja trimma lite smått. och så har min underbara arbetsgivare sagt att dom ska fixa ett trimrum till jobbet och kommer hålla det  till mig tills jag är klar med utbildningen. vilka änglar!
allting löser sig eller hur är det man säger när det börjar se mörkt ut?? :)
Så nu sitter jag och spånar på olika namn till företaget, Cilla´s hundtrim är ju ett förslag men det känns ju lite tråkigt vill ha ngt roligt som säger vad jag gör men som får människor att stanna upp och tycka att gud vilket bra namn på ett trim.
Så hela utbildningen på 32 veckor kommer att gå på 60.000kr väldigt mkt pengar, själva grundutbildningen kommer att gå på 10,000kr så får man dra av det på fortsättningen sen men ändå, ska till arb förmedlingen denhär veckan och kolla om man kan få aktiviteststöd då eller om man kan söka ngt annat bidrag så man överlever de enorma summor som ska pungas ut.


Lector och en av Nilla´s valpar i somras <3 Lector tyckte dom var sååå läskiga :)

RSS 2.0