*avundsjuka*

Ja usch det e verkligen en hemsk känsla, nu när det äntligen börjat ljusna lite lite, har fått ett mammavik på 3h i veckan som kommer pågå i ett år, så himla skönt och har varit glad över det hela veckan, börjat se fram emot ett nytt inseminationsförsök nästa månad.
Min finaste ringde nyss och hon har blivit gravid, trotts p-piller, just då när hpn sa det så försvann allt mitt glada humör, och det gjorde ju inte saken bättre att han vill att hon ska göra abort, det kandes lixom som ett slag under magen när han bara säger det rakt ut, och tycker att det måste hon förstå och att hon ska prata med mig om det.
här blir dom gravida, det bästa som absolut kan hända ever, och vi kämpar och kämpar för att lyckas och är snart uppe på tre år. Han förstår verkligen inte hur det känns.
enligt honom så måste man ha ca en miljon på banken först innan man ens tänker tanken på att få barn, visst det kostar ju en hel del men man får mkt tillbaka och mina föräldrar var inte rika när dom fick mig och min lillebror och fick verkligen kämpa för att vi skulle kunna åka på semester över en helg när vi var små men det har funnits kärlek i överflöd. och det har idag gjort att vi vet hur svårt det kan vara med pengar osv.
det for en tanke igenom mitt huvud när finaste sa att hon är gravid och att han vill att hon ska göra abort, hon kan vara gravid och så får vi adoptera barnet, jag vet att det låter hemskt, men jag, vi vill verkligen ha barn och det gör så ont i hjärtat när folk bara kastar bort det, nu vill ju inte hon det så vi får se hur det blir senare. hon ska på vul nästa vecka, för övrigt så ska vi med det. gud vad jag hoppar men på fredag nästa vecka så ska jag på vul och se så att allt står rätt till inför nästa hormonbehandling, ska verkligen hålla tummarna på att det kommer att fungera i november.
ska ha ägglossning imorgn och får hoppas på att vi kanske kan få det att fungera iallfall, har ätit pergotime denna månad, så jag håller verkligen tummarna... åh det skulle vara så underbart, vill verkligen, det är vår högsta önskan. vi ska börja fixa barnrummet tänkte vi,
det är två rum som ska bli ett och så vill jag måla en fondvägg med typ bamse, eller krambjörnarna eller bumbibjörnarna eller nalle phu på och för att det ska bli en nice storlek så måste vi göra det innan vi slår upp väggen i mitten.
så det planeras att göras i vinter.
går och tittar på små barnkläder ibland på lunchen och usch vad man längtar, nej nu måste jag fixa mig vi ska till stan opch fira med mamma och pappa att jag fått jobb..
inte för att man känner för det nu men....
mamma

RSS 2.0