Allt känns bara hopplöst

Testade mig idag, två dagar innan bim och med clearblue så är det 86% säkert dagarna innan.. orkade inte vänta till söndag...
streck.. inget plus... minus... vilket betyder ingen bebis ;(
trodde verkligen att inseminationen skulle funka...
känner mig otroligt tom jag och älsklingen har väntat i över två år på det plusset som vi inte har fått...
jag är avundsjuk på alla föräldrar som bara blir gravida... på föräldrar som skriker på sina barn så säger jag bara tänk vad lycklig du e som har ett barn, min och älsklingen största önskan är ett barn, vi nöjer oss bara vi får ett, vi vill egentligen ha tre men bara jag får en bebis, bara ett plus... tycker inte att jag begär så mkt,,,
vi är ju vad man kallar ofrivilligt barnlösa, vi fungerar båda två, spermierna är bra till och med över det vanliga snittet, jag har haft fina äggblåsor de två gångerna som vi nu har haft hormonbehandling..
just nu känns det oerhört tungt.. känns som att det är ett stort fel på mig... om älsklingen har sån superkvalité  på sina spermier och dom inte tar alls trotts ägglosningstester och sprutor..

Filmälskare se hit :)

Jag är med i en kampanj som buzzador.
som buzzador får man möjlighet att prova nya produkter och tjänster.
Nu provar jag på lovefilm där man knappar in vilka filmer man är intresserade av att se och så får man hem dom snabbt och enkelt i brevlådan :)
Vill ni pårova på så gå gärna in på denna länken och kolla.

https://www.lovefilm.se/newsignup.do?show=FILM09&sticky


Snabbt smidigt och enkelt.


RSS 2.0