regn & slask

Ja sakta men säkert närmar sig vintern, skönt tycker jag, vill att det ska bli kallt och snö snart, det är så jobbigt att ha hund när det är regn och slask ute.
Men nu efter en dags städning av vardagsrum, tog inte en hel dag men det var jobbigt.. i promise.. ich sen så är ju jag en person som har ordning i in oreda och nu när jag tydligen har städat för ett tag sen så har jag städat undan en skiva som jag måste ha.. suck.. har letat i heeela huset och inte ett spår efter den.. grrr.. och inte svarar människan som har fixat den till mig heller.. men men.. så e det... får hoppas att han hör av sig snart..
Har spelat lite wii idag provade  jag zelda thwiligt prinsess, och sen har jag sett vet ni vad som kommer ut!!

New Super Mario Bros wii .. <3

som gamla hederliga nintendo mario <3<3<3<3<3<3<3<3<3 måste ha så är det bara.



Lector<3Bright :D
två gospojkar

Sötaste Lector.

Lite bilder på min lilla goshund :D
Här med sin favvogos en avlång ko :D

Trött efter en timmesw träning i vasaparken i Uppsala :D

Här vill jag minnas att jag sa gå och lägg dig, det e bland dom första dagarna vi hade honom och ja han gick och lade sig i soffan.. detta till trotts att han har fått en egen mysig biabädd...

Alienägg

Haha ja vad ska man säga, kokade ägg till frukost och så vitt jag vet så brukar inte ägg ha denna färg...

Kvinnor är onda ;)

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar. Två män och en kvinna.
För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol.
"Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru"
Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.
Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru."
Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "
Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man.
Hon tog pistolen och gick in i rummet. Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...

"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"

Sensmoral: Kvinnor är onda, jävlas inte med dem.

Läkarbeskedet kom igår...

Ja igår kom det som jag har gått och väntat på.. provresultaten från läkaren, men dom var väl inte så positiva som jag hade hoppats på att de skulle vara. det stod typ dom är bättre än sist men dom e fortfarande dåliga så nu ska du få lite starkare tabletter och äta dom i ett halvår, sen gör vi ett uppehåll till nästa höst/vinetr så får du  komma in och göra fler tester och se hur det ser ut, du kommer att få komma in en gång om året i ca 5 år och kolla så att värdena inte sjunker...
Så såg det ut alltså... så idag ska jag hämta ut recepten på apoteket och hoppas att dom fungerar..
usch.. nervös.. men men vad ska jag göra jag måste ju äta dom, för så dålig som jag var förra hösten till våren vill jag ALDRIG må igen. det var fan jobbigt, och sen vet jag inte om älsklingen skulle orka med en sån tid igen.. det tog mkt på honom med.

RSS 2.0