Ugnsbakad falukorv med tre sorters lök

Ugnsbakad korv
600 gram
1 st
1 bit(ar)
1 st
2 kvist(ar)

Gratängsås
0,5 msk
2 msk
1 st
2 dl
2 dl

Tillagning

1. Värm ugnen till ca 175 grader.

2. Skär falukorv i tjocka portionsskivor(puckar). Lägg korven i en smord gratängform. Täck korven med lök, purjolök och timjan.

3. Blanda senap, vitlök, pepparrot i en bunke och häll över grädde och mjölk. Rör runt så att allt blandar sig och smaka av med salt och peppar.

4. Häll såsen över korven och gratinera i ugnen ca 20 minuter.

5. Servera med potatismos eller kokt potatis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0